Immortal Cats
Wilt u reageren op dit bericht? Maak met een paar klikken een account aan of log in om door te gaan. 
IndexRegistrerenInloggen
Immortal Cats
Immortal Cats is een RPG waarbij je een kat speelt. Er gaat een legende de rondte dat er een magische steen is, die deze katten de Everyal noemen. Degene die deze steen aanraakt, zal onsterfelijk worden en eeuwige macht verkrijgen. De zoektocht naar de Everyal zal niet zonder de bijkomende problemen verlopen, dus bereid je voor!
Belangrijk
- Regels
- Het plot
Het team
Admin Christmas
Moderator Pulse
Clans
None (Aanvraag)
Seizoen
Sneeuw | Ijzige winden | Temperaturen rond de 5° Celcius
Affiliates
[aanvraag] The Havanna Ghost Gebieden


Wil je dat jouw button hier komt te staan? Stuur dan een PB naar Pulse met daarin je button met formaat 130x60, en zodra onze button ook op jouw site te zien is, zullen wij hem hier plaatsen!
Inloggen
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Log me automatisch in bij elk bezoek: 
:: Ik ben mijn wachtwoord vergeten

 

 [aanvraag] The Havanna Ghost

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Silversea

Silversea

IC-posts : 6

Cat profile
Leeftijd: 3,6 years
Levenswijze: I want my own bad clan to kill the good cats
Partner: Boys.. Pleaze I know I am smexy

[aanvraag] The Havanna Ghost Empty
BerichtOnderwerp: [aanvraag] The Havanna Ghost   [aanvraag] The Havanna Ghost Icon_minitimedi 27 dec 2011, 09:04The Havanna Ghost

rangen
~Leader:
Silversea

~Leader kittens:

~Béta:

~wariors:

~Ghosts

~New Ghosts

~youngest

~Vijandige clans

~katten die altijd welkom zijn

~verbannen

Rang Uitleg

~leader
Zij zijn de baas van de Clan. Luister goed naar ze want als je dat niet doet staat daar een zware straf op. Heb respect voor ze want dat hebben ze ook voor jou

~leader kittens:
Dit zijn de kittens van de leader. De lagere rangen moeten respect hebben voor ze. Evenveel respect als voor de leader. Zij zijn belangrijk. De oudste zal de clan overnemen als de leader dood is of zal aftreden.

~Béta
Dit zijn de adverteerders van de leader. De Leader luisteren vaak naar hun tijdens zware keuzes. Als de alfa's afwezig zijn moet de roedel naar hun luisteren. Heb respect voor ze want zo niet staat daar ook een straf op. Heb respect voor ze ook zij hebben dat voor jou.

~Wariors
Dit zijn de katten die voor de clan vechten. Als er een indringer is zijn zij degene die hem/haar wegsturen en zo niet zelfs vermoorden. Zij staan hoger dan de ghosts. Ze gaan voor in een oorlog. Heb respect voor hun want hun hebben dat ook voor jou.

~Ghost
Zij zijn normale leden van de clan maar zeker niet onbelangrijk. Zonder hun zij de clan uiteen vallen. Heb respect voor hogere rangen maar ontvang respect van de lagere rangen.

~ new ghosts
Zij zijn de nieuwe leden. Zij zijn bijna de laagste. Zij zullen na twee maanden naar de Ghosts gaan als ze zich goed zuleln gedragen.

~yougest
Dit zijn de pups van de roedel. Zij zijn de laagste van de roedel dus moeten respect hebben. Maar ook zij zijn belangrijk voor de roedel. Die zullen later als Ghost of hoger dienen. Zij zullen nooit bij de New ghost horen. Na de Youngest gaan ze meteen naar Ghost.

~vijandige clans
Dit zijn de roedels die nooit bij ze welkom zouden zijn.

~katten die altijd welkom zijn
Dit spreekt voor zich maar toch een uitleg hoe je hier komt. Als je goed voor de roedel heb gezorgt en veel respect hebt ontvangen kom je hier als je de roedel verlaat. JE zal altijd welkom zijnen als je dat beslist terug ze komen word er beslist of je op dezelfde rang word neergezet of dat je bij de New Ghosts word neergezet.

~Verbannen
Zij zijn de gene die de leader verbannen hebben vaak m hun gedrag of daden. Zij zijn niet meer welkom in de roedel en mogen aangevallen worden


Regels

-heb respect voor een hogere rang
-vechten in de clan mag doden niet.
-Buitenstaanders mogen natuurlijk gedood worden.
-goede worden worden niet toegelaten
-voor je word toegelaten moet je een test laten doen

activiteiten
zijn er nog niet mogen altijd gemaakt worden maar een tegelijk. als je vaker dan 5x niet bent geweest en je staat niet afwezig zal je uit de roedel gezet worden.

Hoe kom je erin

Als een béta je goed genoeg vind zal die je meenemen naar de leader. Die zullen bepalen of je erin komt. Tuurlijk mag een Béta ook je leraar worden. Als een leader je tegenkomt en je goed vind stelt die het zelf wel voor vragen hoeft dus niet! Verder zal er zo om de twee maanden een test worden gedaan. Iedereen mag komen maar niet iedereen wordt toegelaten. Er kunnen daar doden vallen.

Onderschriftplaatje voor de leden:
deze moet er altijd in staan ookal is het in een spoiler
[coming soon!]

_________________
[aanvraag] The Havanna Ghost Pizapcom13251870531921
Just by yourself
Do what your heart says
love what you must love
Hate what you must hate
Silversea
Terug naar boven Ga naar beneden
 
[aanvraag] The Havanna Ghost
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Immortal Cats :: Out of character :: Clans :: Clan aanvragen-
Ga naar: