IndexGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen
Immortal Cats
Immortal Cats is een RPG waarbij je een kat speelt. Er gaat een legende de rondte dat er een magische steen is, die deze katten de Everyal noemen. Degene die deze steen aanraakt, zal onsterfelijk worden en eeuwige macht verkrijgen. De zoektocht naar de Everyal zal niet zonder de bijkomende problemen verlopen, dus bereid je voor!
Belangrijk
- Regels
- Het plot
Het team
Admin Christmas
Moderator Pulse
Clans
None (Aanvraag)
Seizoen
Sneeuw | Ijzige winden | Temperaturen rond de 5° Celcius
AffiliatesWil je dat jouw button hier komt te staan? Stuur dan een PB naar Pulse met daarin je button met formaat 130x60, en zodra onze button ook op jouw site te zien is, zullen wij hem hier plaatsen!
Inloggen
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Log me automatisch in bij elk bezoek: 
:: Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Deel | 
 

 Welcome?

Ga naar beneden 
AuteurBericht
James

avatar

IC-posts : 5

Cat profile
Leeftijd: 5 Years
Levenswijze: Solitair, but a lot of cats follow me
Partner: No thanks

BerichtOnderwerp: Welcome?   zo 18 dec 2011, 09:44

Twee cyaanblauwe ogen gleden over de ruïne heen. Zijn pluizige zwarte staart sloeg zachtjes tegen de muur waar de fierse zwarte kater opzat. Een paar dagen geleden was hij hier aangekomen. Ook hier zou hij zijn zaad uitwerpen over de katten gemeenschap en ze opzetten tegen de mensheid. Ook hier zou hij weer blijven totdat alles gereed was en daarna verdwijnen. Just like all always. Zijn leven tot nu toe beviel hem geweldig. Geen echte dingen die hij moest doen, gewoon rustig op zichzelf leven en geen druk gezelschap om hem heen.
Zijn blauwe ogen sloten zich even, terwijl zijn oortjes overeind kwamen te staan. Een vogel, vijf meter afstand, opzoek naar eten. Just like him. James zetten zich af en sprong van de muur af. Eenmaal op de grond zakte hij door zijn pootjes heen en sloop op de ekster af die voor zijn neus zat. Het vogeltje bleek aan te voelen dat iets of iemand hem besloot, maar verroerde zich niet. De kater grijnsde zijn scherpe hoektandjes bloot en sprong op de ekster af.
Zijn zwarte bek was besmeurd met het warme bloed van de ekster. Geweldig. Eindelijk weer een goede prooi te pakken gekregen. Met zijn klauwen scheurde hij een gedeelte van de vogel eraf en at het rustig op. Ondertussen bewogen zijn oortjes zenuwachtig heen en weer, James zou zich niet zo snel laten besluipen. Dat was duidelijk. Zijn cyaanblauwe ogen waren gesloten, maar toch wist hij precies wat er om hem heen gebeurde. Een vreemde gave die hij bezat, maar soms uiterst handig.
Zijn zwarte, pluizige staart sloeg zich om zijn achterpoten heen, terwijl hij overeind kwam te zitten en zijn voorpoten en bek begon te wassen. "Het is onbeschoft om iemand te besluipen van achter. Zeker als diegene aan het eten is," zei hij, met een duidelijk Engels accent.

[&Christmas]

_________________

x Are you S U R E, you want to play this G A M E? x
- James Moriarty
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Christmas
Admin
avatar

IC-posts : 13

Cat profile
Leeftijd: 2,5 years
Levenswijze: The day i get my own clan is closer than you think
Partner: The only thing i want is you

BerichtOnderwerp: Re: Welcome?   wo 21 dec 2011, 08:25

Die prachtige poes strompelde over de brokstukken van de ruïne. Veel was er niet van over. Op vele plekken lagen stenen die vroeg deel waren geweest van een prachtig kasteel. Christmas probeerde het zich voor te stellen hoe dit er vroeger uit zou hebben gezien. Waarschijnlijk waren er twee torens geweest. Eén aan de oostzijde van het kasteel en één aan de westzijde. Maar verder dan dat, dat lukte de poes niet. Het was voor Christmas altijd al moeilijk om naar het verleden te kijken. Het verleden is gebeurd, je kan er niks mee als je erover nadenkt. Je moest je op het heden en de toekomst voorbereiden. Als je dat niet deed, kon het meteen al je einde betekenen. Niet dat Christmas bang was voor de dood, het was faccinerend en boeiend, maar het was voor later. De dood zou komen als het er klaar voor was. Het zou haar komen ophalen wanneer de tijd rijp was en het haar graag wilde hebben. Wanneer het zover was, zou Christmas klaar staan. Ze zou gewellig met hem meegaan en zich overgeven aan de duivel, om te kunnen leven met de zwarte vogels, die volgens Christmas heilig waren. Het was Christmas' geloof. Ooit, dacht ze altijd, ooit zou ze er alle katten van overtuigen dat zwarte vogels heilig waren. Dat ze een verband waren tussen leven en dood. Tussen aarde en onderwereld. Wanneer je door de raven meegevoerd zou worden, zou je verlost zijn van al die goede zieltjes die dachten dat je het beste met ze voor had.
Christmas spuugde op de grond van walging. Na al die jaren had ze nog steeds een gruwelijke hekel aan van die zachte, weke poesjes. En dan vooral de poesjes. Ze waren altijd zo zacht, zo donzig, zo.. schattig. Ze wilde altijd kittens, goed voor ze zorgen en er beter katjes van maken. Nou, dan had Christmas nieuwe voor ze: Zo was de wereld niet. Goed en kwaad bestond niet, er was alleen kwaad. Na je dood zouden de raven je komen halen. Wanneer je de zin van het leven had begrepen, wanneer je had begrepen dat alles om jou draaide, zouden ze je brengen naar een betere plek. En anders.. anders had je pech. Ze zouden je bregen naar een plek voor gruwel en kwel. Een plek vol pijn.
Christmas trok haar kop op en rook de geur van een onbekende kater. Christmas liep wat dichterbij en kon de kater uiteindelijk duidelijk zien. Het was een forse, zwarte kater met cyaan blauwe ogen. Christmas rook dat hij net een prooi had gevangen, een ekster om precies te zijn. Langzaam sloop de poes wat dichterbij. De kat kwam op zijn gemak overeind te zitten en begon zijn poten te wassen. "Het is onbeschoft om iemand te besluipen van achter. Zeker als diegene aan het eten is," zei de zwarte kater. Christmas hoorde een duidelijk Engels accent in zijn stem. Christmas grijnsde en liep met haar kop fier overeind wat dichterbij. "Ik bespeur een Engels accent," zei de poes met een verleidelijke grijns op haar gezicht terwijl ze voor zijn gezicht ging zitten. Ze snoof nog een keer en nam zijn geur in haar op. "Je komt van ver, of niet soms?" vroeg Christmas aan de kater. Strak staarde ze in zijn ogen. Ze was benieuwd.

_________________
Ik hou van chocolade <3
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://immortalcats.actieforum.com
 
Welcome?
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Immortal Cats :: Xantora :: Ruïne-
Ga naar: